Risau Payudara kendur

Hi.. Sy sdah 10 weeks. Dr 4weeks hingga 10 weeks Lebih selesa tak pakai bra dalam rumah sbb payudara membengkak. Tak memberi kesan ke kepada payudara cpt kendur?..

19 Các câu trả lời

sy klau nak keluar brjln luar je pakai bra. klau dlm rmh tak pakai. selesa lagi tak pakai.. alhamdulillah suami ok je. sbb fhm..

x dela sy pun 10w x selesa pakai bra tok lki pun suh bkk je😅lg2 sbb sy pakai bra besi maybe so kat umh kdg2 x pakai pun😂

sy xpkai pun ddk rumh, bila pkai lgi skit cekam, bengkak sakit sngt itu ddk rumh sy xpkai, melainkan nk keluar sy pkai,

sy Pon x pki sis kcuali kluar...Tek Dr awal smpi skrg 17 week..lbh2 lg area puting Allahuakbar skitnya klu tersentuh

x paya risau kendur nnt dah bersalin boleh buat senaman tuk naikkan payudara kendur.

Tipsnya sis kena pakai 1 atau 2 saiz lebih besar. Sebb mmg time ngandung ni breast kita membesar.

Saya memang tak pakai bra di rumah since bujang. kecuali nak keluar rumah je pakai.

Rasanya ada teknik menyusu org tua2 nenek2 ajar supaya tak cepat kendur

sy pun tak suka pki bra.. rse x slesa