ingin tahu

Sy risau lhh..yg sy alami skrg ni drah ape ek..drah nifas hritu dh hbis..ni drah ape ek..bnyk sgt..bnyk kli tembus di seluar ngn cadar..adoiii..smpy bile mcm ni ekk

7 Các câu trả lời

Kalau selepas 60hri.. means drh period la tu sis..mmg lepas bersalin.. skali dtg period byk sgt2 sis..smpai tembus.. tu dr pngalamn sy last year..nk2 pestime bby.. lg cm blurr2 mikir knp jd gini..lepas tu next period dh ok dh.. dia nye byk tu mmg sgt2 byk la.. means normal

kalau x sampai 60 hari, darah nifas lagi. kalau dah cukup 60 hari bersalin, darah period.

Darah nifas puan haritu keluar berapa hari?

Period dah tu kot sis

Period rasanya..

Period kot

Drh period