Helo

Sy prgnant 18 weeks tpii tba2 Ada kudis2 nii kluar dii blkg sakit&pedas bawa payudara pn ada tp xbnyk apa ubat yg sesuai yaa

Helo
1 Trả lời

sy haritu naik melebung bgkak bawah payudara sampai nk tdoq mmg siksa allah saja y taw nangis malam2 sbb xboleh baring bila bgun sakit dgn bgkak nya nk mkn ubat sebarangan xboleh sbb pregnant saya terus p klinik swasta ,dan diorang ad buat operate kecil kebetulan dkt situ doc boleh buang air nanah y melembung tu dan letak antibiotic dkt tmpt tu , doc boleh bagi ubat antibiotic n ubt dmm saja dkt sy sbb pregnant ubt lain xboleh mkn ,cuba la p klinik insyaallah boleh selesai .. skg ni alhamdulillah xsmpai seminggu hilang dh semua 🤲 ad y bagitaw pembawakan budak la apa laa 😅 tapi sy cuba jgk laa p klinik