Durian

Sy pregnt 14week,bole xmkn durian 1ulas je...

9 Các câu trả lời

Saya pun teringin nak mkn..tp husband tak bagi sbb dulu mkn durian la saya abortion..tp masa tu tak tahu pun dah berisi..so husband memang jaga betul2 kali ni 😂😂😂

I took 1 lick of durian and gave the rest to my husband. But avoid pineapple at all cost

Boleh je sis.. Seulas dua tu xkan buat suhu badan kita naik mendadak.. Dont worry

Boleh sis, minum air kosong banyak yer lepas consume durian, sebab dia panas.

Boleh je , ikut bdn kita , stgh mkn pns . Leps mkn byk minum air masak byk

Siannya mummy teringin ye. Boleh je xde masalah ☺️

boleh sis. tapi make sure tak byk. durian tu panas.

Boleh. Tp lps tu kena minum air kosong ok.

Boleh!