suntikan kancing gigi

Sy pregnant dh nk masuk 37w tp belum buat suntikan kancing gigi... masih perlukah sy buat suntikan..? @ tak perlu... Sbb tak ada pulak nurse cakap suruh suntik... sape ada info boleh maklumkan?

30 Các câu trả lời

Utk ank first 2x utk suntikan kancing gigi.. U pregnant anak ke2 dan struanya skali shja..

sy 28weeks dh dpt suntikan ni utk kali pertama. mungkin diorg lupa. try tnya 😁

Saya 5month smlm pegi kk check up nirse dah suntik. Kenapa nurse tak suntik yang?

Sepatutnya perlu dibuat, cuba tanya nurse atau doc yg bertugas 😊

Kne cucuk. 1st pregnant 2kli ccuk. Lps ccuk mmg rse lenguh sgt tgn

Cuba tanya nurse masa check up tu blk.. sbb rasanya perlu

Klau utk preggy ank ke3, prlu suntikan kancing gigi jg ke,,,?

4y trước

Ouh....nnti sy tnya nurse bila buat suntikan tu, sbab drang xda buat lg..

saye 2kli da🤧 yg first x igt , yg second 26minggu..

Ape² tanya nurse.. Risau diorg terlupa.. Kte xtau..

Kene suntik.. Sy da kali kedua.. Baru tadi suntik..