penat dan emosi

sy pregnant dah 8weeks...skrg mmg cpt sgt penat...dy punya penat kalahkn buat kerja berat...emosi plak kadang x terkawal ya la sometimes hsbnd biat endah x endah jew yg sy nie pregñant...lg penting kn bmde lain dri isteri smdry...series rase penat...

1 Trả lời

Awal2 ni mmg kena banyak rehat.Try cri hobi baru macam baca novel,gubah bunga dll. Utk alihkan perhatian dri pasang surut emosi at the same time boleh guna masa tu utk berehat😊