Emosi sangat

Sejak ni saya ni terlalu emosi. Penat saya nangis. Sampai kadang saya marah geram perut saya sakit. Emosi sungguh lah.

3 Các câu trả lời

Cuba untuk kawal emosi ya sis. Cari sesiapa yang boleh dengar luahan sis. Memang 3rd trimester ni rasa serba tak selesa serba tak kena. Sana sini dah start sakit. Saya sendiri pun kadang termenangis sendiri sebab penat, sakit. Dengan uruskan rumah, anak. Tapi cuba control emosi sebab kalau tak dapat control emosi sekarang, macam mana sis nak control emosi lepas bersalin. Lepas bersalin lagi 2-3 kali ganda akan rasa penat, sakit semua. Doa yang baik2 aje ya sis untuk diri sendiri dan baby. 🥰

jaga diri,jaga kandungan.. kalau sis xde tmpt utk luahkan atau sis perlukan sokongan.. minta rujuk kaunseling dkt KK .. insyaAllah Dorg akn bantu dri segi emosi..

take care sis