bleeding

sy pregnant 9mggu,pg ni sy bleeding dlm pukul 5pg..pergi kecemasan scan nmpak jantung dgn baby then xjupe doc suruh blik,bleeding da stop tp pinggan sakit...sy ade pgalam gugur,sy risau

2 Các câu trả lời

Byk bedrest sis. Jln slow2. Mkn jgn tinggal. Saya pernah gugur dlu. Bleeding non stop n esok nya kantung keluar. 2nd pregnancy ni mmg saya hati2. Tak byk gerak. Byk bedrest je.

5y trước

aaminn...insyallah

Kena alert lg. Pantau dlu. Klu sakit berterusan dtg blk. Inform jer masalah sis hadapi.

5y trước

La. Yeke. Klu sakit sgt blh pg hosp lgi balik.