Tak makan 3 minggu

Sy pregnant 9 minggu mabuk teruk tak boleh nak makan dah 3 minggu, pergi hospital Dr cuma tahan satu malam masuk air 6 botol lepastu sy muntah non stop lagi sampai muntah darah. Nak ke hospital tapi tak larat sangat nak tunggu in line berjam jam. Ada mommies yang berpengalaman tak dan apa harus sy buat nak gain tenaga balik

1 Trả lời

Klu teruk sgt, nk mkn xboleh minum xboleh, asyik munnnntah je. Dehydrated. Lemah badan. Sakit kepala, turun berat badan. Mmg kena refer doc jgk. Takut awak ada hyperemesis gravidarum. Which could be a high risk pregnancy. Ni first pregnancy awak ke? Seeloknya refer jgk dgn doc, klu admitted pun, admitted lah. Asal kn under pantauan nurse/doc 😥

2y trước

setuju