muntah mual

Saya muntah² kadang² malam non stop. rasa dah give up. tak tahan sangat. sebab saya ada gastrik yang teruk. selalunya kalau sy muntah non stop terpaksa dibawa ke hospital utk masuk air. bila dah mual muntah masa pregnant ni, perut pun asik kosong je. nak makan takboleh, jangan kan makan. minum pun muntah, bergantung dengan ubat. semalam ubat habis. kelam kabut saya dibuatnya. ada tips tak ? hm #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom

1 Trả lời

blh mnm susu x ? sy dri 5week dh strt alahan xblh mkn nsi skrg ni dh 2tri pn xblh lgi .. sy mnm susu mkn biskut , buah2 , kismis , kurma mcmtu je ..