Scan tak nampak kantung baby

Sy pregnant 5weeks pegi scan tak nampak kantung baby, tapi test pregancy test double line😭😭😭 kenape dengan saya.. tolong..

Scan tak nampak kantung baby
102 Các câu trả lời

normal..sy 10week atas bru nmpak kantung..2mggu berikut nye bru nmpak jantung semua..bnyk2 doa yer..selagi tak bleeding jaga diri..if bleeding truk terus gi hspital jgn tggu2 tau..bnyk kan rehat..

5 week kecik sangat sis..even my cousin pun 7week buka buku doktor x nampak baby..repeat scan 8week baru nampak. Thats why saya buka buku 10 week sebab tak nak jadi camni la baby tak nampak awal sangat..

Awal2 memang tak nampak, kalu discan betul2 hanya nampak 1 tompokan. Dibilang Doc itu seketul darah yang akan membentuk tumbesaran bayi. So, Doc bilang lagi dalam 9weeks keatas dah boleh nampak discan

Spnjg sy ngandung byk kali, 5w xpenah nampak bl scan, sis. Jd pd sy tu normal. Selagi upt +ve, sy tunggu je 2minggu lg, baru g scan lg. 7w. Pd 10-12w pula doktor akan scan utk dgr detak jantung baby.

saya pun macam awak . dah 6 minggu , tapi pergi cek kantung baby pun tknampak . normal ke semua tu ? buat upt pun double line , lepastu appoinment dengan doktor . buat balik 1 line 😔

5 week baru lagi mmg mcm tu saya dulu masa 7 week tu pun baru nampak kantung lepas tu diaorg suruh follow up lagi 2 week baru nampak bayi...think positive everything ok sis inshaallah.

sy masa 5weeks pun scan xnmpk lg. doktor bg ubat kuatkan rahim. 1mggu lps tu nmpk dh jnin n heartbeat. klu xnmpk jgk n blood test positive maybe doktor akan suspect ectopic

puan, better bykkn mmbca...5w is too early to see sac..7w bru nmpk, 8w bru ad janin + hbeat...so xyh nk serabut rsau...jgn bndingkn kita ngn org len, bdn xsma

Sama mcm saya. Scan masa 5weeks mmg tak nampak. Bila scan ikut bawah baru nampak kantung kecik je. Usually above 8weeks baru nmpk tapi depends pada individu jugak

biasa je sis ,baru2 mmg dia xnampak,sy dulu first pregnnt pun macam tu..nanti dah kandungan 12 week dah besar dah dia..bby nk buat suprise hihihi