5weeks pregnant

sy pregnant 5w tapi bnyk keputihan keluar..normal ka bgi pregnant2 mommy? comment ya ? first bby

19 Các câu trả lời

jika tidak gatal . warne jernih shje wlau pon bnyk tu normal sis . tpi klau wsrne jernih tpi gatal tu xnormal kne p check Kk dn dpt kn ubt antikulat tok msok kn kt kemaluan . klau keputihan wrne pekat pon kne check tkot effect bby . doc akn ambek sampel keputihn tok tngok msla keputihn sis dn akn d beri ubt yg sesuai .

Saya cmtu jgk ..tp trs trang ckp kt doctor...doctor bg ubat msuk kt bwah..alhamdulillah dah msuk 5bln pregnant ni dah xde kputihan yg gatal yg hnyir tu...rse lega sgt2 ...#babyfirst

Sy pun byk keputihan last time. Nurse ajar cuci dgn air garam. Awk larutkan garam dgn air suam dan cuci. Alhamdulillah dah tkde lg keputihan.

5y trước

Kalau pakai air suam, garam cpt larut. Tak perlu rendam lama. Lps tu cuci mcm biasa. Mcm cuci dgn air paip tu 😊 InsyaAllah. Ni ikhtiar sy, follow nurse dr hamid arshat

Kalau ada keputihan bgs bgtau nurse msa cek up. Sbb takut ada GBS. Mcm sy, first preggy lewat kna detect ada gbs. Nasib baby ok seja

Normal. Nanti masa bt buku awk bg tahu dekat nurse tu awak ada keputihan. Sy dulu ms buat buku nurse tny ada x keputihan

Kalau gatal kne bgtau nurse yg cek..tkt ada pape invection..keputihan lebih byk tanpa gatal tu normal.

Sy first pregnant tiada mslh kputihan.. Skrg ja pregnant 11weeks ada mslh kputihan mcm sis

Normal tp kalau trlalu byk and colour menjadi yellow to green you must tell a doctor.

Normal mommy. Bykkn mnum air msk yer. Klau teruk sgt kena refer dktor tkut ad jangkitan

5y trước

Ok sis tqq

Sama cam Sya awal2 preggy keputihan bnyk tp selang 2bln je pastu skg ok dah