Pregnant 9mnggu first bby..

Assalamualaikum... Nk tnya sbb ap keluar MCM keputihan wrna koko..?? Maaf sy xtahu... Bby ok ka ??

9 Các câu trả lời

waalaikumussalam, boleh jadi early implantation spotting / something else. anything spotting kena terus pergi jumpa doc untuk confirmation. kalau boleh snap gambar dan tunjuk kepada doctor nanti.

Waalaikumsalam. Rsenye blood spot. Sy prnh kluar jgk dlu masa 8w-11w. Dktor bg ubat kuat rahim. Better jmpe dktor. Dr akan scan baby nk tgok bby membesar tak.

4mo trước

yaa..sy dpt duphaston jgk.. oh..baik..

Saya baru lps jumpa doktor td. Ada spotting juga. Sy 7 weeks. Doktor bg ubat kuat rahim. Hari Isnin saya dah kena pergi KK sebab sy high risk pregnancy

4mo trước

aammiinnn3x... mudah mudahan...sy first bby...7 tahun tnggu ..harap2 semuanya baik2 ja..

dari pengalaman Sya. Sya dulu keluar MCM ni juga. lepastu keluar darah fresh sikit. last2 gugur.

4mo trước

Mcm sy thun lepas..start dr spotting brown..last2 ggur no heartbeat

jumpa doktor baru boleh tahu sebab apa. jumpa doktor baru boleh tahu baby okay atau tak.

Kalu keputihan brown , bagitau nurse untuk ambil sample nk chek ada gbs tak .

Ok tak ok tu kena check klinik sis

sis mcm mana keadaan skrg..dah pg cek ke

4mo trước

Alhamdulilah..sy dh pgi scan bby TD . bby ad...

Klu rsau atau xsure, g klinik cek je sis..