Berat 126kg

Sy pregnant 39week1day harini. Belum ada tanda nk bersalin. Sy berat 126kg, xde gdm alhamdulillah. Tp berat naik mendadak sgt. Sy stress nurse dgn doc mcm marah sy mkn byk tp sy rasa sy mkn mcm biasa je. Bju pun xketat. Pakai yg lama je xde bju preggy. Skrg hri2 kena gi timbang, check bp dgn kencing. Ok je bp dgn air kencing. Sy stress sgt. Ada x yg mcm sy. Naik mendadak berat? Masa awal bkk buku berat 103kg je ? please bg semangatt

Berat 126kg
58 Các câu trả lời

sama mcm sy sis, buka buku 77kg naik p 90+ tp xda gdm atau drh tnggi, hr tu blk2 cek bp selang 2hr dorg rsau ada tgi drah sbb brat cepat sgt naik.. last2 smua normal je.. tp doc scan baby d dlm yg besar smpai sy jmpa pakar.. skrg 37w+ 98kg da tp maintain je 98kg dr 34w hr tu.. 😅 hrap2 x naik lg laa.. 😅