patut buka buku ke xpyh dulu

sy pregnant 1st baby... after 7 years tggu... last week scan bru nmpk kantung je.. 7 week... plan nak p buka buku esk, sbb d sarankan buka buku awl... tp yesterday ada bleeding sikit... p klinik doktor xdpt nak buat apa sbb bru nampak kantung je... so doktor just suruh rest je... n td ada sikit warna coklat bleedingnya.. bau mcm sarah period... xpape ke tu? patut ka sy p buka buku esk? huhu... risau... sedih smua ada... help me....

8 Các câu trả lời

Sy pun first time pregnant. Kalau nk buka buku pink boleh je pergi kk. Tp masa pergi tu dia mmg suruh buat appointment je. Next tarikh check semua dia tentukan. Hehehe

Saya buat buku mase pregnant 4 minggu. Kalau ada mase p buat ye, nanti kalau doktor dah cek betul betul keadaan kandungan kita pun lega 😊. Goodluck 🙋

5y trước

Kalau kk yg suruh balik dulu tak pe kut, sbb mcm saya p hospital dulu cek positif pregnant. Lps tu doktor dari hospital bg surat dpt buat buku awal 😊

Buka buku minggu ke 12.. sebab da pengalaman 3x miscarriage.. so doktor buat keputusan... Tgu stabil.. baru bukak buku

sy 1st buka buku pink kdungan 7weeks ..nurse kata bgs sbb diaorg blh pantau kndungan kta .lagi2 kalo 1st prgnant ..

Sya pregnen yg ketiga..kali ni sya buka buku pink kndungn sya 3 minggu. Elok sis buka buku awal ye..

Bukak buku awal lg elok. Boleh jugak doc pantau apa apa hal nnt.

sye 5weeks da bkk bku pink...tgk kk jugk😊

Baik sis buka buku...