8 minggu 4 hari

Sy preggy 8w 4d tapi haritu ada sikit pendarahan.. Now dah tiada pendarahan..Bila dah cek scan dgn doc Alhamdulillah bayi ok.. Doc bagi ubat duphaston utk kuatkan rahim.. Perlu ke sy makan ubat tu sbb skrg xde pendarahan lg #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

8 minggu 4 hari
2 Các câu trả lời

doc cakap mcm mana, sis kena pegi jpo Doc tanya sampai berapa bln kena mkan ubat ni, ada setengah org sampai 3 bln ada yg 5bln baru bolih stop ubat duphaston ni

3y trước

Ohh doc xcakap pulak sampai berapa bulan boleh makan ubat ni.. Saya xmakan pun beli je.. Sebab takut nak makan.. Xtahu nak jual mcm mane balik sbb xmakan pun.. Dh la mahal jugak

Sy haritu kena makan ubat ni smpai kandungan 16 week ,lepas tu Dr suruh stop

3y trước

Ohh ok noted.. Tq sis