minum air sejuk @berais

Sy pntng 30 hri dah bila bleh minum air sejuk yer lpas pntang?lma sngat puasa air sejuk dan mknan sejuk huhuu

16 Các câu trả lời

Ikut bdn sendiri 😁 sy minum je.

Better tunggu 2 or 3 months

Atas bdn masing2 . Hehehe

Sya pun msh dlm pntg da mula mnum air sjuk. Tpi x la sjuk sgt.... X than msa mngdg kuat sgt mkn ais batu or air batu... X kira maSa siang mlm pgi petang ke subuh.... Kuat sgt mkn air batu ni...... Huhuhu skrg pntg 1bln 7 ari alhmdllah

Dalaman xkecut lg

Sy dh 5bulan xsntuh mnuman n mknan yg sjuk2.syg bdn sbb nk pkai lama😄 pntng sthun