minum air sejuk/berais...

Ibu pregy bole minum air sejuk /air ada ais ke?

2 Các câu trả lời

Xde mslh sis.. sy drp awal prgnnt mmg minum ais.. lgpn stgh org xleh minum air kosong suam dgn banyak, so doc sarankan minum air kosong sejuk utk banyakkan kita minum air.. yg jd mslh kalau air sejuk / berais tu jenis yg manis², tu xleh minum byk..

5y trước

Ohh.. Okey tq sis... Ats infonya

Boleh je xade mslah pon..Sb air sjuk n ais nie akan jdi suhu bdan je..Bila dh mnuM

5y trước

ape yg xelok tu?xade pon stkt nie kt bby sye kdua2 alhamdulilah ok..Sye pminat tegr lg ais hehehe