air sejuk atau berais

Boleh ke minum air sejuk atau berais masa pregnant?

13 Các câu trả lời

Sya msa ngandung.... Siang mlm pagi petang ke subuh asyik kunya ais jak xbli klaw x makan huhuhu skrg pntang 1bln 7ari.... Da mula mnum ais tpi yg x sjuk sgt la🤣

Boleh jer saye dari awal mengandung sampai dah nak masuk 16 week dah nie memang takboleh kalau takminum air sejuk 😂

Bole sis..saya xbole telan air masak lalu tu..nak yg sejuk sokmo..risau jga tp doc ngan nurse kata xde masalah.

Boleh je sis. Sy dari awal sampai skrg 7 bulan mesti nak yg sejuk berais je. 😂

selagi tade masalah, minum la sis saya duk minum jaa

boleh.. misi sya ckp bole je.

Boleh je sis

Boleh😍

Bole sgt

Boleh