5 WEEKS DAY 6

Sy pernah extopic & pernah 2x gugur ms 2 bulan... Ni preg kali ke3... Now mmg xbt pape kerja n bedrest sbb mkn ubat kuatkan rahim n acid folic. Doakan sy n baby boleh survive... 🫰

4 Các câu trả lời

sis mse detect ectopic tu ape tanda2 doc bgtaw?

3mo trước

sy xtau pregnant ms tu, tp ms tu perut sy sakit sgt2 rasa nk pitam... Nk duduk xboleh nk baring diri semua sakit... End up pegi hospital doc detect pregnant luar rahim n dah ade bleeding... Tiub fallopian sy sebelah kiri dah rosak...