Rahim nipis

Hi mommies, Semalam saya pergi klinik utk cnfirmkan pregnancy. Doc scan nmpak bby kecik je. Tapi doktor cakap rahim saya nipis. Kena banyak bedrest. Ada sape2 yang pernah alami macam saya n baby selamat dilahirkan? Btw sebelum ni sy pernah mc 5 weeks #pregnant4weeks

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan urusan ye sis sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Allahumma Aamiin 🤲🏻 Ikut nasihat doktor, banyakkan bedrest. Doktor ada bagi ubat kuatkan rahim ke awak? Macam saya, setakat ni takde experience rahim nipis lagi. Mungkin mommies lain dalam #TAP boleh share experience