Pregnant 5w

Hi sy preg 5 weeks n lately ade rse sakit bwh perut,perlukah sy mkn duphaston(ubt kuatkan rahim)? Sbb sy pernah gugur pd usia 6weeks.. bantu sy 🤧#firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sy pun mnggu lalu msa 4week ada spotting jg,pastu semalam dn hari ni 5w 5d pun ada spotting keluar,sy bedrest ja sbb pinggang pun sakit,,cepat penat,sy cek upt line terang sgt lagi

2y trước

Wc ☺️☺️

banyakkan bedrest sis 🤗 saya pun pernah keguguran, sec pregnant ni saya banyak bedrest, sampailah dah masuk trimester ke 2. folic acid jangan sesekali skip

2y trước

Ouhh ok baik,terima kasih share experience.. 🥰