Sokongan

Sy perlukn sokongan. Anak sy baru dua bulan dan kerap menangis. Parents sy x membantu dari segi mental. Asyik bertnya knp anak sy suka menangis, xboleh duduk sndri bermain dan hnya nak didukung je walaupun dh dua bulan. Suka bandingkn dgn anak2 adik beradik yg lain. Parents ckp sy manjakn anak smpi jadi mcm tu. Sy stress. Xkn sy nk biarkn anak menangis smpi hilang suara bru sy nk pjuk. Suami sgt memahami tp dia bekerja dan cuma malam je dpt bantu sy. Apa patut sy buat?

30 Các câu trả lời

Anak sulung ke sis? Saya dulu anak sulung pun cam tu.. Asal bangun tidur nangis.. Tiba2 xda apa pun nangis. Sabar saja k sis.. Nanti lama2 ok tu.. Pujuk ja lembut k..

Anak sy pun kerap menangis. Lepas dh masuk 4 bulan terus stop, in sha Allah baby awk akan ok lepas ni. Cuma kena kuatkan semangat dan sabar handle baby

Baby tu dah terbiasa dukung kot sebab tu menangis klu bagi baring. Tapi baby masih kecik memang kuat nangis. Kena sabar dan kuat.

5y trước

Anak sy ada kena gangguan masa dlm hari. Dia akn menangis susah dipujuk mcm kena pkul. Skg dia dh berubat.

See sign language baby kenapa dia nangis. Ada artikel Yang tunjuk ciri ciri baby nak bgtau u aper dia nak.

Sis follow facebook Baby Language . Banyak ilmu ble dapat dalam tu cara fahami tangisan baby

Cuba buat urutan lembut pada baby setiap kali lepas mandi. Mgkin membantu

Keluar dari rumah tu sis. Balik rumah sis.

Keep strong sis

Ada bedungkn ank x slma ni

5y trước

Cer peluk ank sambil buai bg tdo.. Prot x kembong?

sabar