Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?

Sy perasan kebykan bdk2 yg ada 2 pusar ni sgt hyperactive. Betul ke tanggapan ni? Anak sy ada tp dia baby lagi, tp org dah ckp dia nakal. Apakah? Kecik lg kot, macam mana dah blh tafsir mcmtu :(

Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?
161 Các câu trả lời

Anak boy sy 2 pusar, tp x nakal..x hyper pun..sgt2 mdengar kata, sng nk bwk jln2 umah orang, tapi kalau mulut dia mmg byk ckp.. sgt2 suka bertanya, pokokyaa xde jln keluar kita dibuatyer bila dia tnya soalan, kdg sy xthu nk bg jawapan ape tekedu sy ,dan diamkn jelaa buat xdgr 😂 akal panjang budak 2pusar ni,cerdikk.. skrg 5thn. cikgu puji sje dia kt sekolah..alhmdulillah xnakal tapi bijak ..