Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?

Sy perasan kebykan bdk2 yg ada 2 pusar ni sgt hyperactive. Betul ke tanggapan ni? Anak sy ada tp dia baby lagi, tp org dah ckp dia nakal. Apakah? Kecik lg kot, macam mana dah blh tafsir mcmtu :(

Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?
161 Các câu trả lời

Ketiga2 anak saya ada 2 pusar😅 Risau juga dgn tanggapan org, tapi bagi saya kalau mereka hyperaktif atau byk akal utk explore benda baru, itu satu kelebihan. Apa2pun, jgn halang mereka kembangkan idea dan kreativiti. Let them learn asalkan masih dalam pantauan. Cuma perlukan banyak kesabaran sikit..huhu. hopefully this coming newborn xde 2 pusar mcm abang2 dan kakaknya..mama penat nakk 😂