Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?

Sy perasan kebykan bdk2 yg ada 2 pusar ni sgt hyperactive. Betul ke tanggapan ni? Anak sy ada tp dia baby lagi, tp org dah ckp dia nakal. Apakah? Kecik lg kot, macam mana dah blh tafsir mcmtu :(

Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?
161 Các câu trả lời

Bukan degil sis..tp bijak. Mmnglh hyperaktif tp sbenarnya otak dia tngh bejalan semua benda nk tau semua benda nk buat Anak saudara sy pun ada 2pusar skrg umur 3tahun tp kdang2 sy ckp otak dia ne x padan ngan umur kdang2 brpikiran mcm org dewasa paham law ibu dia penat pndai request apa yg dia nk makan law buat benda yg brbhaya lps tu dh trkena sekali dh x buat dh pernh masa umur 1thn lbh selalu kutip benda kt lantai lps tu masuk mulut sekali kes dia trmakan cili lps tu x buat dah anak buah sy ne jenis trlebih mesra alam semua org dia nk tegur mskipun x kenal prnh sekali umur dlm 1thn 6bulan dia prnh hmpir jd mngsa culik lps tu ibu dia pesan law jalan g mna2 kena pegang tngan ayah ngan bonda jngn ikut org yg x kenal lps tu dia paham law g mna2 dia akan pegang tangan kita ..kes ketiga raya 2thun lepas dia trpegang setrika panas n tngan dia melecur lps kejadian tu law nmpk org baru lps gosok baju mmng dia x kn dekat kes ke 4 pulak tecekik tulang ikan bwak g klinik lps tu n smpai skrg law makan ikan dia dh pndai asing tulang law dia mkan ada rasa tulang dia akan keluar kn balik kami ckp dia belajar dri apa yg dia rasa anak buah sy tu suka makan ikan n semua ikan dia pnggil shark

4y trước

Kann..hyper n fikiran mcm org dewasa