Tindakan seterusnya???

Sy pegi KK tuk check up baby kuning.. Result 14.6, 2 hr sblm tu dh pegi check dan result 7.2 naik 14.6 dlm msa 2 hr doc admit msuk wad, tp sy xpegi pn GH sbb fmly sowh cra tradisional dlu. For info sy brpantang dgn fmly mertua, nk xnk sy trpksa akur dgn kptsn dowg. Mslhnya skang xpe ke bby sy xmsuk wad n stay kt umah dlu? Mcm mne nk tau kuning die dh kurg atau blum? Ptt ke sy pegi ke KK yg brdekatan tuk check sekali lg? Klu dowg tanye knpe xmsuk wad sdgkn doc suruh pegi? Nk bg alasan fmly kate xperlu n try cra tradisional dlu cmtu? Arghhhh stress nya.. Please help me..

1 Trả lời

Sepatutnye kena pergi. Mereka nk pantau ank senang. Jaundice bahaya. Ank pertama sy kena jaundice dulu. Highest reading 375. Dr pun dah bgtau incase dlm 2 hari x turun, kene proceed dgn tukar darah. Dari hari ke 3-14. Sy lebih dengar nasihat Dr dari org lain. Sy ikut jgk petua2 org tua tp kalau Dr ckp, kena pergi hospital, sy akan pergi. Ingt, tu anak kita... Susah payah kita mengandung, bersalin...... Menyesal kemudian, x guna lagi...