nak tanya pendapat

Buat upt sendiri 2 Kali keputusan mcm dlm gambar.. Bg sy n fmly result positif.. Check klinik swasta result Pn positif 4+week.. Lepas bleeding check hospital kerajaan result negatif pregnant bukan keguguran.. Apa pendapat semua?

nak tanya pendapat
7 Các câu trả lời

Mcm sy mse gugur yg no2.. scan swasta 5w... 11w g bt buku pink kt kk.. scan xnmpk.. yg nmpk kntong kosong je.. next week scan lg kt kk.. kosong jgk.. size uri pn xok.. trs kne refer hospital.. scan bwh ats pn sme.. kosong.. dktr bg mse la soh kantong trun.. tp bleeding la.. byk jgk.. rse senak je pert.. g toilet dok cangkong. Kantong klua.. tp hancur.. klua xhbs.. sy g hospital... lpas dktr da korek smua bg klua.. blh la blk...

5y trước

Mcm sy.. next month datg da period

Pendapat sy la.. Terpulang nak percaya atau tidak. Kadang2 bila jadi mcm ni rujuk jg pada ustaz darul syifa sbb kita tak tahu sejarah datuk moyang kita dlu mcm mn. Sy dlu x percaya bila alami 3 tahun xada zuriat lekat dan Tiba2 negatif baru sy percaya.

Same mcm sy.. bln lpas.. mcm tula . 5 week 2 day.. kuar period lpas 7 hri bleeding seblom tu.. darah pon da stop.. legaaa.. tgu next period..

Blh jadi chemical pregnancy....nak lekat tp x jadi lekat..turun jadi period... @ bleeding sebab implantation...

5y trước

Yes sy byk dgr juga psl chemical pregnancy ni..kandungan x menjadi

doc takde scan ke? takpe tggu waktu 9 week . sentiasa awasi pendarahan

5y trước

Tq sis😍

Sharing is caring

2y trước

Sama jd mcm sy.. Hari ke 9 lewat period n bleeding mcm kluar kantung.. Sedih. doakan sy dan suami dikurniakan zuriat yg sihat sempurna😢

Sma mcm saya sis masa tu baru 5w, Sya pantang 2minggu mcm biasa x Smpai sebulan melekat yang no3 alhamdulillah sekarang dah nak masuk 18w ☺️☺️

4y trước

Sya pn 5 week dh bleeding msk 6 week gugur msa nk kencing.