hi semua

Sy nk tye,ada x ibu2 yg alami keracunan makanan ketika pregy,asyk muntah2 je,walau mnum air 0, ape yg ibu2 bt ye,tok kurangkn muntah tu,sya alami dri mlm td,xlratnya rsa,tq semua...

2 Các câu trả lời

Tu morning sicknes..try mkn kurma biar btenaga..minum air susu halia @ teh halia..

5y trước

Kdg2 dsbbkan tlambat mkn,boleh jd perut da msuk angin..klu rs mmg keracunan mknn baik sis jumpa doktor ok..

Baik awk pergi jumpa doc cpt. Keracunan mknan time pregnant ni xblh buat main

5y trước

Ok2 sis,tq ye