GASTRIC DAN KEMBUNG PERUT

Salam ibu2 semua..saya bru first trimester..sye selalu alami kembung gastrik yg berpanjangan..kdg2 nk tidur mkn pn ssah..perut sntiase sket..tmbah plak sye mmg ade gastrik tahap 4 sebelm pregy..ibu2 ade x cdangan atau ap2 petua utk kurangkn rase skit?? sbb btul2 xthan dh, tdo je kne menangis dlu..sye xleh nk pergi klinkk sbb dlm kuarintin..tq ibu2

1 Trả lời

Cuba minum esp . Dan kurangkan mkn berminyak. Mkn sedikit2 tetapi kerap.