Assalamualaikum hai ibu2 sy nak tye air ketuban

Sy nk tye air ketuban wrn ape yee tdi mse sy msk tibe2 ade keluar air wrn putih susu normal kee

6 Các câu trả lời

klu keputihan cair awak kena g jumpa doktor, cm saya bru² ni ada masalah keputihan, doktor kata takut kelahiran pramatang sbb saya bru 25 week. sbb dgar kata xblh pandang ringan dgn keputihan ni

2y trước

klu xbyk xapa..tpi klu kluar cm yogurt dn warna kuning² tu dn ada bau kena bgi g klinik

tapi kann x ade bau sbb sy meng x ade keputihan , sbb air wrn putih susu ,

saya dh nk msk 37 minggu awak mingun dpn 27/12 knlik 30 /12 o&g

Oh keputihan tu. Air ketuban warna jernih, takde bau

air ketuban jernih mcms air paip.

brp minggu awk

3y trước

bukan lendir taw , air seperti wrn susu