darah pd mnggu ke 7 pregnant

Normal ke smlm sy ade kluar drh skit...lps tu die kering jd wrn coklat²..tp jnis drh yg kering..g klinik smlm doc scan ckp xde ape yg nk dirisaukan..pndgn mummy smue camane

3 Các câu trả lời

Sy pon cmtu jgk sis.. Sy bru 6w... Bbrpe hri lps ade klua spotting wrne coklat... G klnik doc ckp xde ape... Lps bbrpe hri xde, ni ade blk spotting...

normal bila kluar darah spotting sikit.. x normal bila kluar darah mostly 1 pad..

4y trước

alhamdulillah baby ok skg dh nk msuk trimester 3...lain org lain keadaan

Normal selagi xsakit perut dan turun darah bnyak...