Bengkok susu

Sy nk tnye,ade x cara nak hilangkan bengkak susu.Anak sy nak masuk 2 tahun.Bengkak susu disebabkan puting susu tersumbat,doktor bgthu ade jangkitan kuman pd puting susu.Ade ubat x atau cara hilangkan sakit ni..X tertahan rsenyer..ubat farmasi Ker,sebab sy mkn antibiotik mcm x der kesan jer.

1 Trả lời

Hi mommy. Kalau saya masa saya alami bengkak susu doc bagi ubat antibiotik dan lain². Doc suruh juga buat marmet (pam guna tangan - mommy boleh google macam mana cara nya). Tapi makan beberapa hari juga nak lega. Mommy kena tuam guna air sejuk panas juga. Kalau masih rasa tak tahan juga kalau mommy tinggal berdekatan dengan Shah Alam boleh ke HBM breastfeeding centre (ni baru saya tahu dan ada yang pergi ada yang cakap lega lepas pergi situ)