basuh gune mesin

Sy nk tnye boleh tak basuh baju brg2 bby gne mesin..xde efect ape2kn..sb biase sy dngr rmai bsuh gne tngan..

33 Các câu trả lời

Boleh je guna mesin...Tp asingkan dengan bj Yg lain...basuh tgn pn ok...bj bby bukan kotor sgt...senang je cuci...

Masa anak sy baby basuh guna tgn...da habis pantang sy basuh mesin..x tau bole ke tak..sy ikot kata org tua je..

Saya guna je mesin. Cuma jgn campur sekali dgn baju kita. Pastu pakai detergent yg sesuai utk pakaian baby je

xkisah pun nk pakai mesin basuh atau cuci tangan sis.cuma nnt baju2 bby cuci mesin asingkan ngan baju lain.

Sy guna mesin. Tp asingkan baju baby dengan yg lain. Detergent baby dan kat mesin ambik function utk baby

Tula igt nak basuh juga tapi tak psti nk guna mesin ka tangan hahaha rasanya nak basuh guna tangan sajala

Blh je guna mesen ke tangan ke..ikut sis mne larat...sy guna tgan klu rajin..klu mls msuk mesen je..

Actually basuh guna tangan bj baby lg elok dan tahan lama.sbb tu tak sarankn basuh guna mesin

klu kita masukkan dlm net, lps tu basuh dgn washing machine boleh jugak ke?

Bleh je sis..tp klu sy bsuh tgn je..sbb tiap2 hri bsuh so xbnyk pkaianny..