Basuh Baju Baby

Hi semua, Nak tanya, utk baju baby bole ke basuh gne sabun biase @ kne gne sabun lain, yg khas tuk baby ? N klu basuh baju baby, bole tak yaa gne washing machine ? *maaf tanya *1st baby

1 Trả lời

Hi puan. Seeloknya asingkan pakaian bayi dengan pakaian lain. Jika puan Ada duit lebih, boleh beli sabun Baju khas untuk bayi. Jika tidak, sabun sedia Ada Pon memadai puan. Boleh puan guna washing machine. Tapi tengok jenis Kain juga. Jika terlampau halus Kain ,boleh basuh tangan Sahaja😊