Kongsi cerita

Sy nk tnye.. Bby tendang klau slow normal ke?? Ke sbb mmpengaruhi jantina bby tersebut ?? ?

7 Các câu trả lời

Awal2 slow.. pastu akan lasak sikit.. tapi Kalau dah masuk 8-9 bulan, movement jadi slow balik sebab dah tak Ada tempat di perut utk tendang

Dari pengalaman saya. Nak dekat2 bersalin tu.. baby mmg slow n kurang active...

Mkin dekat due . Mkin slow dy tendang . Sebab ruang dh sempit .

Klu sy makin dkt due makin aktif baby kat dlm

Tak kaitan dengan jantina sis

Normal je sis, x pengaruhi jantina raseny

Selalunya xde pengaruh jantina. Tendangan baby akan kuat mengikut usia kandungan.