Kulit baby

Hi. Mommies. Nak tanya normal ke kulit baby berubah jadi gelap. Sekarang anak sy dh 26 hari. Waktu lahir putih je.. tapi tiba2 tengah berpantang dia jadi gelap. Saya pun pelik

2 Các câu trả lời

Org kata kalau baby lahir putih, akn berubah jadi gelap. Kalau baby lahir gelap, lama2 berubah jadi putih. Taktau lah sahih ke tak. Tp baby girl sy mcm tu. Husband sy pula kata, habis anak cina lahir2 je putih tak jadi gelap pun. Haaa yg tu buat sy terfikir jgk 🤣

11h trước

Haha. Itu lah tu. Saya harap kulit dia jdi normal balik lah. Sbb rasa mcm eh betul ke ni anak aku.. hahaha .

Normal.