sakit

Sy nk tnya normal ke kalo 16weeks skit kt tulang pingul?? Xthn dh skit dua² belah plk to... Nk pusing bdn msa bring pon ssh?

2 Các câu trả lời

Normal sebab hormon kite tgh lembutkan sendi2 pinggul utk persediaan utk kite bersalin. Nnt bersalin normal takla keras je tulang kite utk baby keluar..cuba dptkan zat yg secukupnya, minum susu utk kalsium utk tulang kite 😊

5y trước

No prob. Setiap pregnancy kan tak sama 😊 mungkin kena lapik byk bantal/cushion utk keselesaan 😊