sakit tulang pingul

Sy nk tnya mommie² normal ke kalo 10w sakit kt tulang pingul??

2 Các câu trả lời

Normal je sis..Smpai nk dkt bersalin sye pernah rse..Sb bila janin mkin mmbesar..Tulang2 pinggul atau mna2 akan mngembang utk bby..Sb tu bersalin tu tulang kte dh bnyk guna tme tu nk kuarkan bby..

5y trước

Hehehe aah xsma kesakitan tu..Sye dlu sulung pon xsakit pon pinggul atau pinggang tpi yg kdua nie sakit ttbe lama pl nk tdur pon pyh..Sapu ubt jew mlm2..Tpi Lpas bersalin trus hilang sakit smua tu hehehhe

hi nk tnya ..sakit nya hlg week brpa ya? sntiasa sakit spnjg pregnant atau ada on off ..

4y trước

on off sis