Salam hai ibu2….

Sy nk tnya ibu2 kt sini..apa perlu buat jika baby 10bulan batuk berkahak dan selesema …sudah 4 hari…risau pula..setiap malam xlena nk tidur..asyek tengok je anak ok ke tidak..ibu2 ada tips tak untuk legakan batuk selesema kahak bby… #bantusharing #firstmom #anak_first

1 Trả lời

bawak pergi jumpa doctor

2y trước

kalau masih tak baik, boleh bawa semula ke emergency untuk doctor follow up. biasanya kalau batuk kahak berlarutan doctor akan inject antibiotic tapi kena warded la