Gatal2 dekat tangan

Sy nk tny siapa pernah kne gatal2 mcm ni ya?tahu x cream ape sesuai

Gatal2 dekat tangan
9 Các câu trả lời

Masa i preggy benda ni naik kat kaki dekat2 dngn jari gatal gila mmg x stop nak garu. Pastu dah lama lama i biar kan je kering sndiri. Tapi even tak usik nanti tetiba active balik tak sukanya .. tapi u punya ni better consult doctor sis mcm sbb kat tangan tu mmg x kena nak buat apa apa mcm i takde pakai cream apa apa i just tak usik je kat situ.

saya tengah alami sis kat kaki teruk sangat tak gatal tp dia kering kadang luka, saya dh try macam ii cream klinik bg pun tk ok juga tp nk try pergi dr ko pakar kulit tu sis boleh try mention yang allergic pregnancy maybe dia bg ubat sapu tk bg ubat makan or injection sebab pregnant

masa Sy preg kene juga gatal2 kt pergelangan tgn . sapu ubat cream suami punya beli dr klinik.. gatal tu on off.. bila lama x sapu nti datang balik gatalnya.. bila sapu hilang jek.. smpi skang baby dh 3 bulan masih on off gatal2 tu

saya masa pregnant haritu naik mcm ni jugak. tpi more to di jari tangan n jari kaki.. sgt2 gatal. then saya beli ubat dekat farmasi, beli ubat cream tapi saya lupa nama😅 lepas beberapa hari then dia kering, kulit salin baru..😊

9mo trước

Alaaa lupa nama cream😅

sy pon macm ni.. tp pg klinik doctors bg ubat sapu.. after prgnat 6 months dah baik daah tp sy jd kt mukaaa bdn bintik bintik merah yg tingglkn parut 🥲

Tengah pregnant ke sis? Kalau tengah pregnant pls mintak advice dari dr ya.

9mo trước

Pergi clinic tau. Inform awak pregnant. Nnti dr akan bagi ubat yg sesuai urk ibu mengandung. Sama ada oral or ointment

teruk tu sis nape tak g klinik. Jgn pakai cream sebarangan

9mo trước

btul .ap2 tnya doc..

Beli losyen rosken sis

pregnant ke?