Gatal2 naik mcm ruam dan mcm merah2 tompok kecik2 pun ade kdg

Siapa pernah awal kehamilan kne gatal2..naik ruam dan merah2 kdg2

2 Các câu trả lời

Saya baru kena masa trimester 1 skrg dh trimesters 2 Alhamdulillah dh hilang..saya p klinik dr bagi ubat gatal makan dan krim dan dr ada bgtau depends on badan jugak berapa lama nk hilang sbb tu alahan kehamilan..Alhamdulillah dlm dua minggu gatal hilang

jika alami mcmni better puan g klnik nnti doc akn bg ubat atau krim.sapu serta sabun apa sesuai utk di guna pakai spnjng kehamilan..mg dpmudahkan segalanya aamiin