dexa

Sy nk tny klw ccuk dexa...sakit x....lps ccuk kena than wad bape hari..skg br 28 weeks...sy tgh tnggu nurse bg trkh untk ccuk je nii...nk siap2 kot kena than ke...sbp sblm nii ank semua lahir xckup bulan..ni kali pertama kena nk kna ccuk dexa...

1 Trả lời

kalau doc or misi pndai cucuk ia takan rasa sakit..dia ada teknik cucuk sbnrnye..tp siesly mmg sakit..smpai meleleh air mata di buatnya..rasa cucuknya xsm mcm kita kena cucuk ms cucuk kancing gg... mcm sy ...dpt ms sy warded..doc suh warded tuk bedrest sbb pp.type 3.. tp xsempat dpt 2nd injection tuk kuatkn paru2 bby...doc dh suh get ready tuk bersalin ms warded. 34week..