Ingin Tahu

Sy nk thu la...org pregnant ni mmg selalu pening kepala ke? Kdg2 sy pening kepala dr pg bwak ke mlm.. kdg2 bring jew xlrat sgt.. smpi ttdow hilang sikit.. sy ank first.. skg 28weeks

2 Các câu trả lời

sakit kepala shje ke sis . atau ad sakit yg lain skli . kdg sakit kepala punca mommy susa tido mlm kurg tido . eskn akn sakit kepala brpnjgn . atau sbb HB rendh pon punca sakit kepala lame . klau sis ad tnda2 sakit kepala . brdebar debar . mcm nk pitam tibe tu kemungkinan juga petnde janin trkena sawan dlm perot . sis doa jela baik2 . ambek mknn brkhasiat jgn lupe juga susu sis . kemungkinan juga zat xckop dlm bdn sis kerap zakit kepala . sy pon mula2 preggy pon mcm tu kerap sakit kepala brpnjgn sbb sy alahan teruk mse tu . tpi Hb tekanan semua ok .

5y trước

yela tu punca sis sakit kepala slalu . sy pon klau xckop tido pon sakit kepala smpai ke magrib .

Rsanya mcm tu.wife 1st prgn pn mcm tu

5y trước

Owh mayb la tu..