Nurse Suruh Minum Air Gula ?

Hi All , sy nk tau if mommies kt sini Tau x knp nurse suruh minum air gula , sy br prgnt 8weeks .. mingu dpn 23 check up.. dpa ckp abk puasa start mlm 22 ..pkl 10 stop mkn smpai pg kk .. First pregnant?.. sorry all

28 Các câu trả lời

esok sy start minum air gula malam ni pukul 10 dah kena puasa .. sy baru 13 week.. anak number 2 ..

5y trước

Puasa tu bole mnum air tak?

sebab nak cek kencing manis semasa mengandung. Air tu ok je takla teruk sangat rasa.

saya pun minum masa 9w..sebab mak ada kencing manis..alhamdulillah result normal...

wajib minum rasenya kalau umur 25 keatas nak elak kencing manis masa mengandung..

Sy minum air gula xsmpai sejam trus muntah. Kena minum balik hari isnin ni.

Sama la kne minum air gula 5/5 ni sbb first baby berat 4kg

Maybe because umur you, or berat you naik banyak

Nk tgk u gdm in preg ke x