bantu saya

sy nk tanye skrg sy da 11 mggu.betul ke usia mcm ni sy akan jd sgt2 mls nk tido je keja nya..sy perasan mcm tula skrg..kesian suami nk hadap anak2 yg aktif dgn nk kemas umh lg..tlg bantu sy nk kuatkn dan rajinkn badan ni balik

2 Các câu trả lời

Memang macam tu mommy. Kalau rasa letih, tidur kejap. Tak bagus juga kalau ibu mengandung kurang aktif asyik nak tidur. Rehat kejap then kuatkan semangat proceed siapkan kerja rumah. Kalau u bekerja, lagi la tak boleh malas malas.

5y trước

Terima kasih mami..sy akan cuba ubah peel sy lps ni...

normal sis..sbb sye pn alami jgak sampai laa perut dh bsar nie😅😅

5y trước

Tulah mami..sy naik risau je..cuti 2 hari rehat je..sikit2 je buat keja dapur lps tu tdo...suami sampai tegur jgn malas2 aktif kan bdn tu...sy try2 la esok...