sy nak tanya

sy nk tanya , sy preg bawah umor dan tak kawin lg . but my parents tau yg sy preg , cuma skrg sy nak tau , sy bukk buku pink dekat klinik swasta . tpi bole ke kalau beranak di hospital kerajaan ?

9 Các câu trả lời

Boleh jee buat buku swasta pastu bersalin dekat government..sebab yg saya ckp boleh tu sebab sebelum nie ibu kepada anak angkat saya pon mcm tu nak dia buat buku swasta tapi bersalin government..dia pon sama kes mcm awak belum kawin tapi pregnant..kadang2 emergency pon dia g je government..so far okay je lah..alhamdulilah dh selamat bersalin dh org nya..

1)dh ada buku prgnancy d swasta, blh bw dan buka buku prgnancy d gov skrg. Utk sng nk brsalin d gov. 2)belum bukak buku lg? Blh terus buka d gov, bw ibu sis. Blh je sis. Sng utk brsalin nanti dr skrg dh check up d gov. Tggu brsalin je.

admin pon mcm awak pregnant but x kawen lgi n fmly PON tau , lebih selesa baik buat buku di kerajaan lebih baik n details , pemantauan cukup , n baik

boleee kalau parent awak thu better g je kerajaan sbb pape awak nk brsalin susaj ke apa dia antau g kerajaan . org kata bku pink kerjaan ni lebih complete

boleh..jnji parent ada ms nk admit dan blh jd penjamin ms nak dischrge ... mg dpmudahkan segalanya..aamiin.. #TAPSupermoms

boleh je.. tp awk bwh umo.. bila nk bersalin perlukan ahli keluarga awk kt situ, ad baik nye terus terang dgn mak ayah

Boleh.. apa2 pun semoga urusan berjalan dgn lancar.. Aamiin..

sy oon mcm awa jgk tp parent x thu dlu

Boleh je