Buku Pink - Hospital swasta?

Saya nak tanya kalau saya plan nak melahirkan baby dekat hospital swasta. Wajib ada buku pink ke? Sy igt nak buat monthly follow up dekat klinik private biasa, lahirkan baby di hospital swasta, lepas lahirkan baby dan vaksin pulak dekat Klinik Kesihatan. Jadi saya tak tau, adakah buku pink diperlukan atau buku yg diberikan di hospital swasta memadai.

1 Trả lời

Sy pernah check up di klinik swasta ms kandungan mid way, so doc just isi buku pink tu je. Kalau klinik swasta biasa tak apsti ada buku ke tak. Better call tnya