Dipaksa kerja tapi saya risau kandungan saya masih terlalu awal

Sy nk tanya pendapat akak2 adik smua kat sini.. Actually sy dan suami tgh ada masalah kewangan skrg ni.. Sy tak berapa berani kerja berat2 sbb rahim sy belum kuat sgt..masih 9 weeks..

2 Các câu trả lời

awk kerja bahagian apa? 1 trimester if gugur bkn punca faktor fizikal luaran or maknan tapi kejadian benih awk&suami yg tak cukup "cantik" utk dibentuk menjadi manusia sbb tu ia gugur keluar. klau ada melibatkan angkat brg, takkan team kerja xbleh tolak ansur sikit 😑 klau kena jgak angkat apa2 brg,boleh guna posisi yg betul utk angkat barang.. google je ...

Allahu. Moga urusan awak dipermudahkan sis. Kena cari kerja yg x byk bergerak. Cth pembantu kedai atau butik kecil. Atau buat bisnes mknn dr umah.