keguguran

Kemarin sy p klinik nk scan,lpas scan sy dpat keputusan sgt sedih doctor bgtaw baby xlekat kat dinding rahim doctor buat surat sruh p hspital, smpai hspital doctor sana scan skali lagi baby smua ok jntung ok tp masalah ada ketul kat blkg uri sbb tu baby xlekat kat dinding rahim..doctor bgtaw xboleh buat apa sbb baby kecil lagi kemgkinan trun drah atau gugur ja ya allah sedih sy 5 tahun tggu zuriat ..skrg doctor bg ubat kuat rahim kat sy..sy nk tanya ada x kat sni penah jdi mcm sy?.sy harap smua tlg doakan sy tkda apa2 berlaku..amin

6 Các câu trả lời

Xpe sis insyaallah ade rezeki lagi...syepon pernah gugur 3x dlm tempoh setahun sis...Kali ke 4 alhamdulillah rezeki Sye skunk dah masuk 30minggu...doa byk2 ye sis...

5y trước

insya allah amin

Sama mcm sy sis...bby xlekat...doc ckp tkot hamil luar rahim..tp masa kt ward gugur sendiri...😥..In Shaa Allah sis..doa baik2 saja..moga ada rezeki...

5y trước

ya aminn tq sis

InsyaAllah sis , kuat dan sabar .. ada rezeki sis .. semoga sis sihat ..

5y trước

amin tq sis

Semoga dpermudahkan semuanya sis, moga ad rezeki nnti, insya allah😘

5y trước

amin tq sis

Takpe sis doa yg baik2 ada rezeki kemudian hari amin

5y trước

aminn tq sis

semoga smuanya baik2 sis.. amin

5y trước

amin tq sis.